Boendet

 Läs mer om  Sunnan >      Bilder på  Sunnan >
 Västan >  Västan >
 Nordan >  Nordan >
 Östan >  Östan >
 Galleriet >  Galleriet >


Stenrosgården - hyr ut boende (lägenheter) på Österlen nära Kivik och Stenshuvuds nationalpark
<Lägenhet 1 Sunnan och gårdsskylten Stenrosgården>

Tack för en fantastisk vistelse med underbar omvårdnad och hög kvalitet på både mat och boende. Tack speciellt för er personliga värme och mottagande.

… citat från gästbok.


Lägenheterna Sunnan, Västan, Nordan och Östan

Varje lägenhet är funktionell och är ca sjuttio kvadratmeter stor fördelat på bottenvåning och ovanvåning. På nedre plan finns ett mindre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. I köket finns spis med ugn, kylskåp med mindre frysfack och i övrigt utrustat för att vara bekvämt under vistelsen. I vardagsrummet finns tv och dvd.

En brant lofttrappa med halkskydd och räcke leder upp till andra våningen där det finns ytterligare två sovrum och en barngrind att stänga för trappan om man vill. Det finns fem bäddar i varje lägenhet. Barnsäng och barnstol finns.

En avkopplande stund i solen på den härliga uteplatsen som är möblerad kan vara skönt. Eller varför inte använda grillen en ljummen sommarkväll och avnjuta en härlig måltid tillsammans med vännerna eller familjen. Lägenheterna ligger avskilda från varandra och samtliga har egen uteplats.

Bor man i dessa fyra lägenheter måste husdjuren stanna hemma.

I två av lägenheterna (3 Nordan och 4 Östan) finns braskamin att värma sig framför under kulna dagar.

Tillbaka >


Lägenhet Galleriet

Denna lägenhet är mindre och är för två personer med husdjur och har dubbelrum på ovanvåningen och vardagsrum med trinettkök och badrum på bottenvåningen.

Tillbaka >