Boende


Läs mer om lägenheterna  Sunnan, Västan, Nordan och Östan > 

Bilder på lägenhet   Sunnan >    Västan >    Nordan >    Östan >

Se 360-gradersbilder på våra lägenheter och omgivning >>>

Stenrosgården - hyr ut boende (lägenheter) på Österlen nära Kivik och Stenshuvuds nationalpark<Lägenhet 1 Sunnan och gårdsskylten Stenrosgården>

Tack för en fantastisk vistelse med underbar omvårdnad och hög kvalitet på både mat och boende. Tack speciellt för er personliga värme och mottagande.

… citat från gästbok.


Typ av boende

Stenrosgården erbjuder boende under hela året. Boendet består av totalt fyra lägenheter på ca 70 kvm vardera: Sunnan, Västan, Nordan och Östan.

Sunnan, Nordan och Östan kan hyras av 1 till 5 medan Västan av 1 till 4 personer.

I Nordan kan man ha med sig husdjur.

Under veckorna 1 – 26 och 33 – 52 har vi dygnsuthyrning med sängkläder, handdukar och slutstädning.

Under veckorna 27 – 32 har vi endast veckouthyrning med självhushåll och då tar Sunnan och Västan emot sällskap med eller utan barn, medan Nordan och Östan har en åldersgräns på 16 år. 

Lägenheterna ligger helt avskilda från varandra och samtliga har egen ingång och uteplats. I vardagsrummen finns TV, medan DVD-spelare och filmer går att låna.


Lägenheterna Sunnan, Västan, Nordan och Östan

Varje lägenhet är funktionell och är ca sjuttio kvadratmeter stor fördelat på bottenvåning och ovanvåning. På nedre plan finns ett mindre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. I köket finns spis med ugn, kylskåp med mindre frysfack och i övrigt utrustat för att vara bekvämt under vistelsen.

En brant lofttrappa med halkskydd och räcke leder upp till andra våningen där det finns ytterligare två sovrum och en barngrind att stänga för trappan om man vill. Det finns fem bäddar i varje lägenhet. Barnsäng och barnstol finns.

En avkopplande stund i solen på den härliga uteplatsen som är möblerad kan vara skönt. Eller varför inte använda grillen en ljummen sommarkväll och avnjuta en härlig måltid tillsammans med vännerna eller familjen. 

Bor man i lägenheter Sunnan, Västan och Östan måste husdjuren stanna hemma.

I två av lägenheterna, Nordan och Östan, finns braskamin att värma sig framför under kulna dagar.

Tillbaka >