Boende

Stenrosgården - hyr ut boende (lägenheter) på Österlen nära Kivik och Stenshuvuds nationalparkLägenhet Sunnan och gårdsskylt

Tack för en fantastisk vistelse med underbar omvårdnad och hög kvalitet på både mat och boende. Tack speciellt för er personliga värme och mottagande.

… citat från gästbok.


Typ av boende

Boendet på Stenrosgården består av totalt fyra fullt utrustade lägenheter på ca 70 kvm vardera med namnen: Sunnan, Västan, Nordan och Östan. Stenrosgården erbjuder boende under hela året. 

Sunnan, Nordan och Östan kan hyras av 1 till 5 medan Västan av 1 till 4 personer.

I Sunnan och Nordan kan man ha med sig husdjur.

Under veckorna 1 – 26 och 33 – 52 har vi dygnsuthyrning med sängkläder, handdukar och slutstädning.

Under veckorna 27 – 32 har vi endast veckouthyrning med bytesdag på lördagarna och självhushåll. Sunnan och Västan tar emot sällskap med eller utan barn, medan Nordan och Östan har en åldersgräns på 16 år. 

Lägenheterna ligger helt avskilda från varandra och samtliga har egen ingång och uteplats.


Beskrivning av lägenheterna

Varje lägenhet är funktionell och är ca sjuttio kvadratmeter stor fördelat på bottenvåning och ovanvåning. På nedre plan finns ett mindre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. I köket finns spis med ugn, kylskåp med mindre frysfack och i övrigt utrustat för att vara bekvämt under vistelsen. I vardagsrummet finns TV, medan DVD-spelare och filmer går att låna.

En brant lofttrappa med halkskydd och räcke leder upp till andra våningen där det finns ytterligare två sovrum och en barngrind att stänga för trappan om man vill. Det finns fem bäddar i lägenheterna Sunnan, Nordan och Östan och fyra i Västan. Barnsäng och barnstol finns.

En avkopplande stund i solen på den härliga uteplatsen som är möblerad kan vara skönt. Eller varför inte använda grillen en ljummen sommarkväll och avnjuta en härlig måltid tillsammans med vännerna eller familjen. 

I två av lägenheterna, Nordan och Östan, finns braskamin att värma sig framför under kulna dagar.

Bilder på lägenhet   Sunnan >    Västan >    Nordan >    Östan >

Se 360-gradersbilder på våra lägenheter och omgivning >>>