Pärmen sid 1

Välkommen till

Vi önskar er en skön vistelse här på Österlen och Stenrosgården, och hoppas att ni skall trivas här!

I pärmen finner ni information om vad som gäller på Stenrosgården och som kan vara värt att besöka eller uppleva. Den kan helt enkelt fungera som lite inspiration till vad Österlen har att erbjuda.

Besök vår lada. I Stenrosgårdens turistbyrå visar vi vad som är på gång i Kiviksområdet. I turistbyrån kan ni bl.a. hämta ett eget exemplar av de broschyrer som finns i pärmen. Här finns även tidskrifter och böcker att låna eller byta till sig. Om ni känner för att ha en filmkväll finns det DVD-filmer och utespel att låna. I Låne- och plockhyllan kan ni bland annat hämta damsugarpåsar, avfallspåsar för livsmedel, värmeljus m.m.

På TV:n har vi kanalerna SVT1 (1), SVT2 (2), TV4 (4), Barnkanalen/SVT24 (98) och Kunskapskanalen (99). DVD-spelare och filmer finns att låna (kontakta oss).

WiFi med namnet SPublikt har lösenord: viktor164

Självklart kan ni även fråga oss. Kom och ring på, för vi är oftast hemma, eller ring 070-402 03 62. Om det är akut så ring 070-698 19 97 eller 070-290 40 50.

Vi utgår från att alla våra gäster vårdar sin lägenhet på bästa sätt. Innan ni åker hem, läs informationen Att tänka på före hemresan längre fram i pärmen.

Om ni saknar något som kan vara bra att ha permanent i lägenheten, meddela oss detta.

Varmt välkomna till Stenrosgården!

Peter & Mikael

Tillbaka >